Lite vink!

Et lite vink fra mej, vink vink! Litt busy for tiden. I morgen er heldigvIS siste dag på jobbkurs. OMG, har dødd flere ganger den siste tiden. Har som sagt tidligere fått mye nyttig info ut av kurset, men 5 f*****s uker var Alt for lenge for min del. Følte at jeg kastet bort tiden min en del, tid jeg faktisk kunne brukt på å søke jobber.. MEN, nå er det snart over:)) Har jo møtt mange trivelige mennesker samtidig som jeg tar med meg det jeg føler var nyttig av informasjon for meg videre. Yeah yeah, ellers da, så må jeg pakke nå. Flyttings på gang (igjen). Haha, har ikke tall på hvor mange gang jeg har flytta iløpet av livet. Men uansett, flytter ikke så langt unna. Samme område som nå :)) Denne gangen til en annen møblert leilighet, bare kortidsleie, men behøver ikke å dra på "ferie" til søsken ca 1 uke i mnd. Så det blir digg. Passer bra nå rett før jul, før julefreden senker seg :) Så i morgen blir det avsluttningslunch på jobbkurs før flytting og vasking osv resten av dagen. Skal bli godt å komme i orden. Da mangler bare en fosentur i nærmeste framtid, må hente vaskemaskin og julepynt! Resten av møblene får bare stå fram til det blir en mer permanent boløsning. Okay, enough talk, gotta pack!!

Hardt arbeid på jobbkurs ;)

Ferdig med pakkekalenderne til gullene mine :)) Blir såååå kooos med jul snart!!

Fairytale cupcakes!

Elissa og Ayana synes det er sånn stas med buss for tiden, så i dag fant vi ut at vi skulle ta bussen til byen alle 4. Field trip :) Målet var fairytale cupcakes og målet nådde vi! Jeg og kidsa hadde brownie cupcake og A hadde red velvet. Jeg skal ha red velvet neste gang. Den var god den vi hadde også, men fy fader så søtt det ble. Når Elissa og Ayana ikke klarer å spise opp en cupcake, DA er det søtt altså ;) Har faktisk aldri vært der før, men var en koselig liten plass. Tok buss tilbake igjen også, så nå er jentene fornøyd. Da vi kom hjem igjen tok de derimot "tog" i stua ;) Noen bilder fra vår utflukt:

Tog i stua ;)

Snart helg...

..igjen! Synes ukene går sinnsykt fort. Har faktisk gått på jobbkurs i 4 uker nå, 1 uke igjen. Gått mye raskere enn jeg hadde trodd. Har jo fått noe fornuftig ut av det også føler jeg. 5 uker er fortsatt i det lengste laget for meg, men har vært greit å prøvd seg ute i det virkelige liv igjen ;) Har jo vært hjemme med kids i 3 år nå, ikke'no jobb eller skole og var litt spent på hvordan jeg fungerer sosialt etter alle disse årene! Haha...det er ikke sånn at jeg bare har sittet i sofakroken i 3 år, men dere skjønner greia. Har fått oppleve at jeg langt ifra har sosial angst som jeg var litt redd for...haha ;) Merker at jeg har vokst MYE på disse årene og det er digg :) Så da er det bare å finne en arbeidsplass som vil ha meg :D Var forresten på Graffi med Cammiz her om dagen, spiste god mat og drakk litt vin. Det var superkoselig. Hverdagsluksus:) Ellers går tiden med til det vanlige som jobbkurs, trening, kosing med søteste jentene ever osv osv. Skal bli godt med helg snart nå. MASSE kosemose med snuppene, spising og trening :)) Snakkes plutselig! Go'natt

Bursdagsfeiring

I dag har vi feiret bursdagen til Elissa med gaver, pølser og kaker. Tuppa mi storkoste seg, hadde en flott dag. Sovnet som en stein i kveld begge snuppene :) Her kommer noen bilder fra bursdagen som ble feiret med familie og Camilla: 

Nydeligste Elissamin <3


Sukkerungene mine <3
Glede :D


Elissa og Lukas


Ayana slapper av på fanget til onkel Rune Camilla kom såklart i barnebursdag :) Har faktisk vært i alle 3 bursdagene til Elissatuppa hun :)


Trøtt gjeng..haha


Tante Aina og Ayana


 

Hurra hurra hurra!!

GRATULERER med dagen verdens beste Elissamin!! Enn at du har blitt 3 år snuppa mi, tiden går sååå fort. Mamma er supergla' i deg, ord kan ikke forklare, de strekker ikke til. Jeg er så takknemlig for at jeg får æren av å se deg vokse opp og blomstre. Gleder meg sånn til dagene og årene som kommer tuppeluppa mi. Jeg er så stolt av deg og mamma elsker deg, always, forever and beyond <3

Jobbkurs

Sitter på jobbkurs nå, nettopp hatt egenpresentasjon foran de andre. Rimelig klar for helg!! Dette blir en bra helg. Elissamin blir 3 år imorgen. Yay for snuppis!! Gleder meg mye mer til barnas bursdager enn min egen, spesielt nå som Elissa virkelig skjønner hva som foregår. Hun gledet seg veldig til feiring i bhg i dag, hun skulle jo få prinsessekrone og de skulle synge happy birthday ;) Vi har feiring med familie på søndag hjemme hos oss. Men må jo seff få gaver og kake i morgen også :) Stas!! Nå er jeg klar for at dette jobbkurset avsluttes for dagen...gots to go, flere egenpresentasjoner..,Noen photoshoot-bilder:

Trenger du billett til Chris Brown konsert??

Selger 2 stk, 550 pr stk. Rop ut!! I Oslo nå på lørdag. Søss som selger, skulle gjeeeerne kjøpt de selv, men tuppa mi har 3årsdag...

Hei hei!

Nå er det fredagsmorgen. Yay, snaaart helg:)) Jeg sitter på jobbsøkerkurs akkurat nå. Det er faktisk ikke så ille som jeg først trodde. Jeg har fått litt nyttig informasjon og cv'n ser meget bra ut :)) Selv om jeg fortsatt kanskje mener at 5 uker er i lengste laget!! Gleder meg til helg nå da :) Blir digg å ikke må busse masse ihelga. Må jo ta 2 busser hver vei til kurs, greit så lenge man får sitteplass, hater å stå!! Okay, gots to go!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits