Yo

Cupfinalen gikk langt ifra så bra som vi hadde håpet.. The double i år ble double silver gitt..ikke bra! Elissa og Ayana satt og så på kampen..helt til Rosenborg fikk mål; da hoppet og hylte gale mamma såpass mye at Elissa holdt for ørene og sa "du bråke sånn mamma, ikke rop sånn da". Hun ville heller dra til tante Tonje som ikke er fotballinteressert. Ayana så nesten hele kampen, sovnet da Molde fikk mål nr 3, like greit egentlig. Nå har vi kommet oss etter nederlaget og er godt i gang med en ny uke. Kidsa ble hentet i bhg av tante Aina i dag, de dro på McDonald's og ToysRus, så de har hatt en super ettermiddag. Ønsker alle en finfin uke, bare 3 dager til helg nå, her går det unna!

Ca sånn så jeg ut etter cupfinalen, bare ikke så søt!!

Little cutie!! <3

Weekend I love you so much!!

Det er sååå digg med helg!! Sååå mye kos med snuppene, god mat, trening og avslapping. Love it. Synd den er over alt for raskt.. Blir godt med juleferie om en måned. Noen ekstra dager fri blir godt. Men ukedagene går raskt de også da, det skal sies. I morgen gleder vi oss til cupfinale! Såå gøy at Ayana og Elissa er supergira også. De så seriefinalen mot Lillestrøm og var helt i 100. "TA BALLEN FRA GULAN!!!!!". I morgen skal vi ta ballen fra de blå :) Så da blir det fotball på TV, kos med sofa og pledd, snacks og smågodt :) #Gulletskahjæm Ønsker dere alle en fortsatt fin helg. Adios!

Grandpa telling fairytales :) Eventyrstund med morfar :)

Elissa har plaster på kinnet fordi hun hadde blitt litt oppkloret i barnehagen... Det var visst et uhell da...

4 år!!

Nå er det 4 år (og 3 dager) siden jeg ble mamma for første gang. Tusen takk for alt det fantastiske du bringer til livet mitt snuppa!! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg!! Gleder meg til alt vi skal oppleve sammen i årene som kommer og er takknemlig for all den tiden vi har hatt så langt. Love you forever and beyond!!! Bursdagen ble feiret på Leos lekeland med jentene fra bhg. Det var fullt kaos og stor suksess. Nå kan vi se fram mot jul..puuh!

Fineste snuppene jeg vet om :)

Hej hopp!!

Som vanlig flyyyr tiden fra meg!! Blogg blir nedprioritert dessverre.. Må prøve å bli flinkere! Husker ikke hva vi har gjort siden sist... Det har gått i det vanlige + bursdager+ Oslotur + baking + fotograf på bhg etc... Alt er hvertfall bra med oss :) På søndag har Elissa bursdag, den skal vi feire med jentene fra barnehagen på lekeland. Mye som må fixes og ordnes før den tid, må presse inn overtid og trening også, så lurer på hvordan dette skal gå :) Men, bursdag blir det hvertfall og vi gleder oss! Har ikke tid til mer blogg i dag. Legger ved noen bilder, har dessverre ikke tatt mange siden sist, men her er noen :) God tirsdag!

FN dag på bhg :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits