Weekend almost over :(

Søndager er avslappende, men litt triste også. Straks mandag og 5 nye hele dager med jobb. Det skal bli sååå godt med juleferie om noen uker. Jeg har jo kun hatt 2 uker ferie i år og det kjennes. Gleder meg til nytt år og nye ferieuker, denne gangen litt over 5 uker på meg også. Lykke! I helga var vi på basketballkamp igjen. Vært der 3 ganger nå og det er veldig gøy. Jeg ELSKER basketball, både å spille det selv og å se på. Dessverre har det aldri vært så stort i Norge, så det var da jeg bodde i USA jeg begynte med det. Hadde jeg vært 15-20 år yngre (hHahHAhaha, omg jeg er gammel!!) hadde jeg begynt på lag her. Nå får jeg nøye meg med å se på og spille litt på fritiden. Jentene synes det er så gøy å dra på basketballkamper også, de får springe rundt og leke med maskotten. Så nå blir det en tradisjon framover tenker jeg, så lenge det er hjemmekamper og sesongen er i gang hvertfall. Ellers har vi pyntet til jul her hjemme, jeg har pakket inn adventskalender, vi har gått tur i fine søndagsværet, vært på thanksgiving dinner til naboene, trent litt, spist masse. Flott helg med andre ord. Nå er det bare å mentalt forberede seg på ny uke, skifte farge på negllakken og ta siste timer av helgen med ro. Haha, jeg har negglakk-mania!! Jeg MÅÅ ALLTIDha negglakk på og skifter farge i hytt og pine, jeg tror jeg må ha alle verdens farger i samlingen min!! God søndagskveld! :)

Åpner gaver på bursdagen sin.

Elissa og Ayana har mast om hull i ørene lenge og på bursdagen til Elissa stakk vi til city'n og fikset det. Veldig fornøyde jenter.

Elissa lost her first tooth on friday!! Proud girl!!

Artig på basketballkamp

Søteste i verden!

Klar for søndagstur. Søndag = full filterday HAHA

Snaaaart bursdag!!

Snart har jeg en 5-åring!! Elissamin har bursdag i morgen. Tiden går såååå fort!! I helga har vi lagd oreo fudge brownies til snuppa. De slo ann! "mamma, det der e verdens beste kake i heeele verden". Mission completed. Jeg blir mobbet av mine søsken til evig tid pga noen muffins jeg lagde i 12-13 års alderen. De mener de var såååå tørre, jeg syntes de smakte godt. Ble mange på meg siden ingen andre likte de da:) Nå derimot, har jeg blitt en "kløpper" til å bake. Mine mesterverk ser som regel ikke så fine ut, men smaker heldigvis bedre enn de ser ut. I dag var vi på kino og så Karsten og Petra. Snuppene har gledet seg lenge til det, jeg også egentlig, synes de filmene er sååå koslige. Handlet om jul denne gangen, så nå gleder jeg meg til vi skal pynte til jul her hjemme. Nå blir det natta straks. Må opp med pakker til bursdagsbarnet mitt i morgen tidlig før bhg og jobb. Blir gøy ja! Forresten, da jeg ryddet opp rot etter kidsa som jeg gjør 100 ganger dagen sa Ayana til meg idag " mamma, det e itj du som må rydd, du har itj rota" Så reiste hun seg fra sofa'n og begynte å rydde :) Smelt!!! Okay, god natt. Straks ny uke og nye muligheter. Ca 5 uker og et par dager til juleferie, aaaaah det skal bli så digg!!

Pakkene til gullet ligger klar :)

Tikk takk

Langfredag.... Nå vil jeg hjem! Hodet sier stopp.. 45 minutter til heeeelg!! Noen flere bilder fra den siste tiden som jeg ikke rakk å legge ut tidligere idag. We can do this, weekend I welcome you!!

Sleeping beauty

På besøk til Marie og Adina. Såå koselig :)

Freeeedag!!

Hipp hipp hurraaaa! Idag er det freeeedag!!!! Stikker innom en liten snartur, noen bilder. Må komme meg ajour som alltid. Skippertax delux med denn bloggingen. Bad bad busy girl!!!! Alt er bra ellers. God helg!

FN dag på bhg

Der fikk jeg kjøpe kunst :)

Bytur :)

Ayana lagde denne på bhg :)

Kosetiiiiid

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits