Jul med din glede!!

Ja, vi pyntet faktisk til jul i dag vi! Hadde jo fri idag og siden jeg liker førjulstiden bedre enn selve julen så tenkte vi why not! Jeg er egentlig klar til å ta vekk julepynten rett etter julaften, så om vi ikke pynter før langt uti desember så blir det lite jul på oss. Jeg skal prøve å holde på jula fram til nyttårsaften da ;) Det er sååå koselig nå. Julepynt og levende lys. Jeg bruker mYE levende lys hele året, men ekstra kos nå. Nå blir det thanksgiving dinner hos naboene etter hvert. Som jeg gleder meg!!! God helg folk og røvere!!

I love her hair like this but she did not agree..

Helg!!

Hipp hurra, helg på en torsdagskveld føles veldig godt!! Skolen er stengt i morgen, så jeg skrev meg opp på ferielista for lenge siden. På skriv fra skolen sto det tidligere at SfO også var stengt. Det stemte jo ikke fant jeg ut i dag. Men, feriedagen var spikra og det er helt greit kjenner jeg nå. Rosenborg leder kampen as we blog, me like. Det er thanksgiving i dag. Vi skal nok en gang feire det hos naboene i morgen. All american style, gleder meg. Holdt på å sprekke i fjor. Jeg ELSKER jo thanksgiving food. Gøy tradisjon for mine halvt amerikanske snupper også. Jeg stakk egentlig innom for å bare si hei. Jeg er såååå slapp for tiden. Jeg har visst jernnivå på 5 (skal være mellom minimum 15-200 hvorf.ex 30 også er for lavt fikk jeg høre) OG lav blodprosent, så det har heldigvis en forklaring. Vondt i hodet, svimmel og ustabil..haha..I'm a mess. Men, nå har jeg tatt 2 jerntabletter hver dag i snart en uke, så formen bedrer seg nok snart da! God helg når den tid kommer og happy thanksgiving!!!

She got this dress for her birthday from her best friend :)

Out skiing :)

Last weekend

Daddy in Oslo working

Bursdagsfeiring!

Okay, jeg må komme med et innlegg om feiringen av Elissa. Vi fikk låne et lokale på skolen gratis. Veldig kjekt å ha muligheten til det. Elissa ville invitere alle i klassen, dvs nesten 40 stykker. Heldigvis kunne ikke alle komme, men jeg tror det var nærmere 30 stykker der. Heldigvis kom tante Camilla for å hjelpe til, jeg hadde ikke klart det uten henne. I owe you bigtime girl!! Onkel Rune og tante Linn, Lukas og Leander kom også, tusen takk for det! :) Vi hadde enkel servering av pølser med brød, brus og kake. Viktig å ha både vanlig pølse og kylling/kalkunpølse på bursdag da det er mange muslimer i klassen. Jeg synes det er veldig bra at så mange land og kulturer er representert i klassen til Elissa. Det var fullt kaos på bursdagen, rakk så vidt å ta bilder. På de få bildene jeg tok ser det ut som om at det nesten ikke var barn på bursdagen, men kidsa sprang overalt i ganger og i gymsalen, så det var maaange flere enn det som vises på bildene. Jeg var utslitt etter bursdagen, men Elissa hadde det veldig gøy, fikk plenty gaver og feiringen ble en suksess. Stressende men artig dag :)

Waiting for the guests...

Tante Camilla

With her crew

Look like there barely are kids in the pics, believe me they are there...just running around in the hallways and the gym etc on a sugar high.. When they were all in the room I had NO time for pictures :)

Monday morning bluez

Åh, hei igjen da mandag! Du kommer fort!! Helga fyker bare forbi, men det gjør vel strengt tatt ukedagene også. Jeg stikker bare kort innom for å komme ajour i forhold til bilder osv nå. Jobben kaller. Ha ei fin uke da folkz! Det skal vi. I ettermiddag skal Elissa feire bursdagen sin med klassen. Hun fyller hele 6 år i morgen!! Enn at lille trollet mitt har blitt så stor. Husker det som om at det var i går at jeg vagget rundt på Frogner på denne tiden av året for 6 år siden. Håper jeg har tid til å ta bilder av feiringen i ettermiddag. Snakkes

Ut på tur på Tiller med onkel Rune og tante Linn m fam :)

Lørdagskos!

På vei hjem fra jobb/skole/bhg. Holder hender :)

På besøk til onkel Rune m fam som har kjøpt seg den søteste lille hunden ever

Mine barn er jo lik mamma'n sin og litt (ganske) skeptiske til dyr generelt. Gikk fint her da :)

Nå på fredag fikk Elissa ha med klassens kosebamse Teodor hjem. Det var stas! Hun mistet forresten tann nr 3 på fredag også, en innholdsrik dag med andre ord.

Selfiequeen strikes again!

Oh maaaaaan!!

Ayana showed me the reaction her boyfriend in daycare had when she told him she didn't wanna be his girlfriend anymore. Too cute!

video:video

November!!

Enn at det er november allerede?? Hjeeeelp! Det betyr 6-årsdag til Elissamin snart. Nedtelling har pågått lenge nå :) Julen kommer med stormskritt også og alt stresset som den har med. Jeg GLEDER meg til jul da, såååååå koselig og noen ekstra dager fri. Hipp hurra!! I dag er det Rosenborg-kamp på TV. Åh, elsker når det er kamp! Den begynner etter at snuppene har lagt seg da, så da blir det sofa, pledd, fotball og slaraffendaffen i kveld. Perfekt torsdagskveld. Og i morgen er det jo freeedag!! Juhhu! Snakkes plutselig:)

Basketballkamp, pauseunderholdning. Lite folk ifht til vanlig akkurat den dagen.

Telttur i stua :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits