2011

Dette året har vært litt av et år! Startet bra da vi i januar flyttet til et hus i Lillestrøm. Var digg å få litt større plass å boltre seg på. Deretter ble året fantastisk da lille Ayana-gullet kom til verden 5 april. Pga henne vil dette året alltid bli husket som et høydepunkt i mitt og Antonio's liv. Dessverre var det mye styr i 2011 også, med et breakup og "flytting" til Trondheim på meg og barna i sommer. Heldigvis tok det ikke så alt for mange uker før vi var tilbake i Lillestrøm og en familie på 4 once again. Det var jo selvfølgelig en utfordring å prøve på nytt, og alt har ikke vært helt smertefritt i tiden etter at vi kom tilbake, men kan heldigvis si at vi endelig virkelig ser lyset i tunnelen:) Ting føles veldig bra akkurat nå og jeg er utrolig glad for at vi ikke ga opp. Slitsomt med 2 barn på under 2 år og null familie i nærheten, men allikevell verdt hver eneste tunge stund. De 2 hjerteknuserne lyser jo opp hverdagen mer enn jeg noensinne kunne trodd var mulig. Nå ser vi alle 4 fram til et nytt år med masse nye muligheter, utfordringer og opplevelser. Skal bli godt å sette føttene på Californian soil igjen 8 februar og gjøre noe helt utenom det vanlige, sammen som en familie. Så får vi bare ta en dag av gangen og nyte dagene/mnd der borte og se når vi bestemmer oss for å reise tilbake til Norge. Se hvor livet fører oss. "Veien blir til mens man går" er det noe som heter:) Kloke ord! Vil nå bare ønske dere alle sammen et riktig godt nyttår! Håper på hell og lykke for oss alle i 2012.

Antonio and Elissa were playing with play doh today. I don't know who had the most fun, him or her. Lol. Need shoes?!

Snot monsters!

They are both just full of snot these days. Feel like all I'm doing all day is wiping their little noses. Both the trolls are sleeping now and Antonio is at work for the first time in a week. Got a doctor's note due to the hand getting burned, couldn't work for a while. Just talked to him and he's still in pain though. Poor baby. Thought I'd stop by the blog and say hello. Hello!

White christmas...

..not so much! Nå håper jeg at det holder seg snøfritt i lavlandet fram til vi stikker fra landet. Har mine tvil da. Er jo i jula det er kos med snø, for sent nå. Nå er jeg og rakkerungene på lekeplassen. Ayana sover i vogna, Elissa styrer rundt. Løkk med jula;)

Slappis

Bloggh smoggh... Må vel komme med en liten update da. Ayana er fortsatt veldig forkjøla, Elissa har vært litt slapp de siste par dagene. Antonio sitter her med en stor bandasje fortsatt. Jeg nyter nå et lite glass rødvin før jeg skal finne senga. Hadde et halv glass på julaften og et halvt glass første juledag, skål! Tok nesten ikke bilder i dag. Hahaha, måtte le da, Antonio ville spille "familyball" som han kalte det med meg og Elissa idag... Optimistisk lol. Han ble så frustrert da Elissa ikke hørte etter og stjal ballen og sprang rundt. Lol :) You kinda had to be there I guess. Oki, god natt folkens! Kommer sterkere tilbake sånn plutselig. Dagene er veldig like hos oss i disse dager... Spising, trening, leking, kosing, rydding, turgåing, vasking and so on...

Minstemor

Minstemor Ayana er ikke helt i form i dag stakkars. Slapp, hoster og er snørrete. Synes det er så forferdelig når baby'er/barn er syke. Skulle ønske vi kunne byttet isteden, tar gjerne sykdommen for dem. Hun er i godt humør da, for slapp til å sutre lille snuppa tror jeg. Hun våknet av hosten sin isted, så nå får hun koseoverdose av meg og Antonio. Skal amme litt, prøve å gi henne vitaminer og supermelk-krefter. Nå er det basketball på programmet. Gooo Lakers!

Lonely wolf...

Alene i Lillestrøms gater gitt... Nå skal ribba svettes vekk:)) Gleeeder meg! I går var det bare spising, på tide å røre kroppen etter en ufattelig usunn treningsfri dag i går. Men man skal jo strengt tatt kose seg i jula da, det som er meninga. Prøver å skape litt balanse med trening, har vært så sykt flink med trening 4-5 ganger i uka i noen mnd nå, can't stop now! Evo fitness here I come! Addicted!!!! Fortsatt god jul, kos dere masse! Don't mind me!

Glade jul

Da er jula over. Lol. Jeg synes det er dagene rett før jul og julaften som er koseligst. Nå er det bare å se fram til sommer! Kommer forhåpentligvis fortere i år enn andre år siden vi stikker fra vinterland om en og en halv mnd. Hatt en koselig julefeiring med masse god mat, snille barn og gaveåpning. Kan virkelig ikke klage. Skriver fra mobilen, orker ikke skrive mer nå..litt pes.. Men håper alle får en fortsatt fin fin julefeiring! Juleklem fra meg. Ps: var forresten på legevakta med hånden til A i dag. Ene bobbla sprakk, måtte klippe av dauskinn og rense og poppe den andre bobbla. Nasty. Bad 2grads forbrenning close to 3 grads forbrenning visstnok. Hadde aldri sett liknende på legevakta her. Håper den gror raskt nå da!

 

Lille julaften!

Stillheten har endelig senket seg i stua ( les: barna sover ). Jeg sitter på sofa'n med en julebrus og en sjokkis og blogger fra iphone. Tror jeg skal ta julens første glass vin snart, om jeg gidder å reise meg... Blir ikke mange av de gitt, har liksom ikke tid til å bare sitte å nyte den. Men et par iløpet av kvelden og i morgen blir det nok. Hadde et lite pepperkakebake prosjekt med Elissa tidligere. Var ikke så veldig interessert hverken barn eller mor egentlig, så det ble gjort " fort og gæli " som man sier på trøndersk. Litt tjukke ble de også, så de vi kjøpte på butikken smaker nok bedre. Er ikke sånn julekakemons så har ikke prøvesmakt de enda jeg. Jeg tenkte egentlig bare å stikke innom bloggen for å ønske mine trofaste lesere GOD JUL!!! Håper dere koser dere masse med deres nære og kjære i disse dager:)

Klar for jul!

Hah! Da er jeg ferdig med julegaveshopping, pakket inn gavene, handlet inn alt til ribba og pinnekjøttet, tatt fram det lille jeg hadde av julepynt fra i fjor ( levende lys viktigst ), så nå kan jula bare komme. Koselig i stua, er liksom en rolig og avslappende atmosfære. Hjelper med levende lys altså, aldri undervurder det. Jeg trodde at jeg ikke skulle bli klar for jul i tide, men nå sitter jeg her og venter på julaften. Gleder meg til ribba! Må kjøpe inn noen flasker vin, ca det eneste som mangler nå. Forresten, de som leste innlegget under. A har det bra. Fikk en stor bandasje på såret og beskjed om å ta det med ro. Komme tilbake om 2 dager. Håper at bobblene ikke sprekker, om det skjer må han stikke til legevakta umiddelbart. Er visst utrolig lett å få infeksjoner i sånne brannsår. Og det er visst skikkelig ille. De bobblene blir bare større og større da, lurer på hvor mye større de egentlig kan bli før de sprekker :/ Hoping for the best. Bilder av Elissa på venterommet hos legevakta i dag.

Legevakta

Antonio brente hånda si i gårkveld. Bilen gikk varm og da han skulle sjekke under panseret fløy toppa/korken av der man fyller vann og brennende varmt vann fløy opp på hånda. Vanskelig å forklare?! Jeg og barna var ikke med, vi var safe and sound hjemme. Dette skjedde da han skulle kjøre to kompiser til flyplassen. Bila er stranda once again og vi må ta føttene fatt. Vet ikke om jeg skal le eller gråte altså, så utrolig mye styr med den forbannede bilen!!! So nasty den hånda!! Sitter og venter hos legevakta nå. Han er en vandrene bad luck charm for tiden. Jakken med bilnøkler frastjelt og nå dette. God jul!! :)

Karate-baby takes down pappa!

So cute:)

The loves of my life!!!!!

Ayana loves Elissa's princess car. She sees Elissa on it daily and gets so excited when we put her on it. I love these two trolls sooo sooo much my heart is seriously about to explode!!!! Amazing!! Can't describe it with words.

Julelunch

I går var jeg og jentene på julelunch hos Solveig. Alle hadde med noe spiselig og jeg valgte å lage skinkehorn. Var en veldig koselig dag. Selv om det tok oss 1,5 time med gåing, tog og tbane for å komme dit. Lol. A ble frastjelt jakken med bilnøklene i på lørdagskvelden. Jævlig kult det. Jeg hadde heldigvis reservenøkkelen, så på søndag fikk han til å hente bilen igjen. Så vidt det var, knappene som åpner dørene på nøkkelen funker ikke, så måtte krype inn gjennom bagasjerommet. Uansett, han fikk hentet oss i Oslo i går, så vi slapp togturen tilbake:) Elissa storkoste seg hjemme hos Solveig, hun var høyt og lavt og hoppet og danset rundt. Ikke mye sjenert i går hvertfall..haha Ayana derimot er ikke like glad i nye mennesker. Haha, hun ble litt varmere i trøya etter hvert da, men er veldig forskjellige de to trollene. Både utseendet og oppførsel, men glade i hverandre, det er de HELT klart og det varmer mamshjertet mitt :) Solveig bor forresten på Holmenkollen og det er virkelig en fantastisk utsikt derfra! Prøvde å ta noen bilder, men ikke lett å capture the moment med crappy iphone kamera:/ Takk for en kjempekos dag girls and kids! ;)

Chillaxin'

Ligger på sofa'n. Er trøtt, skal finne senga hvert øyeblikk. Halvsover nå. Antonio har blitt hekta på blogginga mi..haha.. Spør hver dag " did you blog today", så følte meg nesten litt tvunget til å slenge inn et innlegg. Han er på jobb nå da, snuppene sover. Ser fram til julebrunch med noen venninner og noen barn hjemme hos Solveig imorgen. Må opp tidlig å lage skinkehorn :) Blir koselig!

Akkurat nå!

Da tar vi en pitstop på BK. Jeg og jentene, A er på jobb. Ikke akkurat det sunneste alternativet, men det er tross alt fredag og helg midt i julestria, da er alt lov ;) Trollene sov i vogna isted så jeg fikk kjøpe litt julegavestash. Nesten ferdig, mangler litt småting her og der. Og en ting til Elissa, men den tror jeg at jeg Skal få A til å kjøpe, sende han til toysRus. Blir som sagt ikke så alt for mange leker siden vi reiser snart, men litt blir det jo uansett...

Daddy hairdresser

Sitter altså i bilen enda, trafikk. Kjipt at vi ikke rekker å rydde før visningen. Men er sykt lei av disse visningene uansett, og det er jo ikke vårt hus engang. Tenkte uansett at jeg skulle blogge bilder av at Antonio fikset håret til Elissa i går siden jeg har tid til det når jeg er stuck in a car. Det er hair stylisten i familien :) Slenger med et bilde av Ayana-tuppa også. Shiiiit, nå begynner jeg å bli litt stressa. Rekker vi i det hele tatt å komme hjem før folk kommer på visning...??!? Utleiemegleren kommer ikke engang. Synes det er litt dårlig at vi må ta oss av visningene forresten...whatever...slipper hvertfall klein smalltalk med megleren...se positivt på det I guess?

I går

I går var vi på hoppeloppland igjen. Det er så utrolig gøy å se Elissa kose seg sånn. Ayana har det gøy der hun også, men blir nok enda artigere når hun kan løpe rundt med storesøss. Ser hun har sååå lyst! Nå er vi på vei tilbake til Lillestrøm, vært i Oslo en tur. Gjort unna litt julegaveshopping. En dag til nå så tror jeg at jeg kan si meg ferdig. Skal jo reise bort ikke lenge etter jul og lite plass til leker osv, så litt upraktisk sånn sett. Fikk også hamstret inn trøndersk julebrus til jula, har ikke funnet det i Lillestrøm så veldig fornøyd med at brusen er i boks! Legger ved bilder fra i går. Aaaah, har visning igjen idag, om 20 min og vi er stuck in traffic med 1 stk hylende Ayana....

Lykketroll!

Jeg har elsket lykketroll siden jeg var lita og nå har jeg ekte lykketroll. Lol! Vi rettet ut krøllene litt idag for å lage twisties i håret hennes. Får se om bilde av det kommer senere.

Ligger i senga...

....tenkte å ta en tidlig kveld i kveld. La meg ned og kom på at jeg ikke har blogget i dag. Oh meee goodness, kriise..lol! Men, jeg fant fram iphone'n og her ligger jeg og blogger til mine trofaste lesere :) Skulle nesten tro jeg var en "toppblogger" nå, måå blogge til mine trofaste 7 lesere liksom..hahaha ;) Neida, tenkte det var noen bilder fra helga av mine søtiser jeg ville legge ut, så er det gjort. Greit med alt som er unnagjort! Synes det er så greit å lagre bildene på en "safe" plass, itilfelle iphone elr data'n kræsjer. Da har jeg hvertfall masse bilder her:) Lover at det skal bli litt mer variert og interessant blogging når vi stikker til San Diego på ubestemt tid. Da skal dere få følge oss på ferden både på godt og vondt. Blir jo litt pes i begynnelsen, finne leilighet osv osv. Spennende da, I love it! Kanskje jeg må investere i en mini pc som jeg kan ta med overalt. Virkelig dokumentere livet vårt? I think so! Vi får se, mye å bruke penger på framover. Uansett, nå er det natta natta, sov godt!

Søndag!!

Da var denne helgen over også. Det går unna gitt. Vi tilbrakte en del av dagen på hoppeloppeland. Elissa løper fra oss så snart vi kommer inn og lever i sin egen verden der inne. "Prater" med andre barn, klatrer og hopper og alt som er. Absolutt ikke avhengig av sine foreldre, miss independent :) Lillemor Ayana er fortsatt absolutt tryggest om hun ser mams'n sin. Liten mammadalt enda det. Vi kjøpte med oss mat fra big bite og hadde lunch på hoppeland i dag. Jeg er hekta på wraps med fajitas for tiden. Egentlig vært det lenge nå. Har jo ikke Subway i Lillestrøm så da må vi nøye oss med Big Bite. Resten av dagen har gått med til det vanlige som kosing, spising, trening, rydding, vasking av klær osv... Legger ved bilder fra Hoppeloppeland.

Konk!

Jeg tenkte jeg skulle bli med i en konk for en gangs skyld. Dette fordi at jeg Elsker Redken produktene som er premie :) Har prøvd mange forkjellige hårkurer, men min favoritt er redken all soft kuren. Mitt hår trenger mYe hjelp da håret mitt har vært gjennom enormt mye farging og striping og farging og striping osv osv... Den hårkuren har blitt redningen min i disse dager. Liker shampoo/balsamen, også all soft i de. Addicted

adamkonk

Kjekse-tyven!!

Look at Ayana stealing Elissa's cookie. She snatched it back quick though:) No hard feelings from neither of them in the end...

Jadda, det er helg!!

Det var utrolig godt å ligge som et slakt i sofa'n akkurat nå. Det har virkelig gått i ett i hele dag, dagen ble borte, men nå nytes kvelden. A jobber seff, jeg spiser hjemmelaga pizza og digg som seg hør og bør på en fredagskveld:) Håper alle dere som leser dette får en flott fredagskveld:) Slenger med et random bilde av meg og Ayana som ble tatt for noen uker? siden. Mulig jeg har blogga det tidligere...idk.. God helg!

 

Oh my goodness, ser jo ut som at jeg har supergule tenner på enkelte av iphone-bildene har jeg merket. Haha, er ikke like ille i virkeligheten altså, bare så det er sagt!

Dolly!

Noen bilder fra da vi var å spiste på Dolly Dimples her om dagen, rett før snøen kom. På søndag om jeg ikke husker helt feil. Noen ganger kan det være litt stress å ut å spise med 2 små bestemte barn, men vi kom oss gjennom det..haha. Ser litt småtrøtte ut både jeg og A. Lol. Elissa er kulest i verden da, med hendene i lomma der hun går ;) #swagger

San Diego!!

Yay!! Da er billettene kjøpt og betalt. Vi stikker til San Diego 8 feb. Når vi kommer tilbake aaaaner vi ikke. Spennende. Er så utrolig klar for nye eventyr med min lille familie akkurat nå. Det tror jeg vi alle er. Zombie-livet i Lillestrøm er snart over. Gleder meg sånn til å ta med family'n til San Francisco også, my old stomping grounds. Happiness :)

Snø!!!

Da er vinteren et faktum. Det er sykt mye snø her nå. Jeg var egentlig ikke mentalt forberedt på snø enda. Jeg henger noen mnd på etterskudd i år. Koselig med snø når det er jul da. Jeg er egentlig veldig positiv til snø fra 23 des- 1 jan. Resten av året klarer jeg meg helt fint uten snø med unntak av snø på fjellet, det er kos. Gå på ski og hytteturer osv. I lavlandet derimot liker jeg å se asfalt. Men så er det jo ikke jeg som bestemmer sånn, så det er bare å pakke på både seg selv og kidsa lue, votter, vinterdresser, finne fram is-skrapa til bila aka cd cover og innstille seg på at vinteren nok har kommet for å bli. Skal bli gøy å kjøre akebrett med englene da. Stikke til "akebakken" og ha litt action i hverdagen. Det blir stas til både store og små:) Men jeg må si jeg gleder meg til å stikke til Cali i begynnelsen av februar her jeg ser snøen laver ned, ain't gonna lie :D

Akkurat hva jeg trengte!!

Ca et døgn på hotell for meg selv var akkurat det jeg trengte! Har ikke følt meg så avslappet og full av energi på et par år tror jeg. Det beste jeg kunne gjort for både meg selv og familien akkurat nå. Det var godt å komme hjem til stormende jubel fra både barn og mann da:) Antonio hadde vært flink, ikke at jeg hadde trodd noe annet. Nå er det kveldsmat på gang, og deretter skal mine snupper få legge seg. Jeg kan endelig si at jeg er uthvilt og klar for nye bleieskift, lek, jul, flytting osv osv :)

Ayana 8 months today!

Love you and your sister more than anything my little angel. Always and forever!

Jeg er på ferie!!

Haha...akkurat nå sitter jeg på et hotellrom ca 5 minutters kjøretur fra der vi bor. LOL :) Mutters alene and I love it!! Nå skal jeg ha 22 timer helt for meg selv. Drikke litt vin, sove uten forstyrrelser, spise i fred, se tv, lese, lakke negler osv osv:) Det har vært mye med 2 barn på under 2 år, harde graviditeter, slutt med mannen ( selv om vi heldigvis fikk det til å funke til slutt), flytting, gravid og amme hormoner, familene våre i trheim og usa= lite tid til annet enn barn så nå var det på tide med litt skikkelig ME-time!!! De som kjenner meg vet at jeg alltid har vært avhengig av tid for meg selv, jeg liker å være sosial, men alenetid har alltid vært en nødvendighet. Så nå er Antonio hjemme med englene så mamma får seg en velfortjent pause om jeg skal si det selv. Dette er første gang på over 2 år at jeg ikke skal være sammen med noen av barna i mer enn 12 timer. Den ene gangen det skjedde var da jeg fødte Ayana... Jeg har jo hatt noen timer her og der innimellom, men ikke nesten et døgn som det blir nå. Vet at jeg er enormt blessed som har 2 friske fine jenter og ville ikke vært foruten de for noe i verden, men batteriene til mamma har vært tomme en stund, så i dag og natt skal de lades:)) Er jo mye alene bare jeg og bebisene da Antonio jobber mye, og har absolutt ingen kjente i lillestrøm, så det blir både kjedelig og slitsomt. Vi stikker heldigvis til San Diego i februar og tror hele familien er klar for en miljøforandring akkurat nå. Meeen, i dag skal jeg senke skuldrene og slappe heeelt av. Har jo snakket om at jeg ville gjøre dette helt siden Elissa var 7-8 mnd og jeg spydde som en gris pga jeg var gravid med Ayana. Nå er dagen her. Yay! Nå skal jeg ta meg et glass vin, get my mind right og virkelig tenke over alt jeg egentlig har å være takknemlig for. Noen ganger er det vanskelig når alt man vil er å slappe helt av mutters alene. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å savne mine søte små, er jo så avhengig av de, men vet at dette er bra for både meg, Antonio og barna. Ha en fin kveld folkens, I know I will!!

Jersey shore look-alikes....

....NOT a good look!!!! De originale ser jo tragiske ut, da sier det seg selv at kopiene ser jævlige ut også!!! Hva ER det som skjer med ungjentene nå til dags da????!!! Trippel dose selvbruning i trynet ain't cute!!!!! Det er jo sååååå mange av de også. Tragisk! Antonio ser jo plenty av de på jobb og skjønner ikke bæra han heller...Pleier bare å si "LESS IS MORE"!!!! Ser jo ikke ut. Aaaaah, de kunne jo sett ganske bra ut egentlig vettu, om de hadde droppa overdose'n av selvbruning/solarium. Know your limit cause there sure as h*** is one!!!! Dagens tanke fra meg ( og Antonio co-signer..lol... )

Teletubby!

We have our own teletubby :) Elissa running around picking up sticks, hugging trees... A normal day for us! The girls and I went a little crazy today....guess what we did!?....we went to a New playground!! Yay, gotta live a little!! #sickoflillestrømneedanadventuremood!!

Øvelse gjør mester!

Hahaha... Antonio kjøpte bæresele og dukke med masse tilbehør i bday gave til Elissa. "we want grandkids one day, so gotta let her practice now, start 'em off early". Hun er sååå søt der hun går rundt med dukka si da. Så håper vi at vi blir besteforeldre om minimum 20 år:)) God natt kjære lesere. Jeg skal ta en tidlig kveld tenkte jeg. Snart er det fredagskos igjen:)

Kjærlighet på sitt beste

Ayana hadde en liten formiddagsdupp oppå mamsen sin i dag. Det er sååå kos. Må nyte hvert sekund, de vokser sååå fort. Hadde MASSE sånn kosetid med Elissa, men har dessverre ikke hatt like god tid til sånn kos med Ayana :( Dagene er ganske mye travlere siden jeg har begge hjemme 24/7 og Elissa krever sitt hun også. Nyter sånne øyeblikk så ofte jeg kan med Ayana før hun blir så stor at hun bare løper fra mamma'n sin. Nå sover begge trollene, Antonio er på jobb. Jeg har funnet sofakroken. Hadde visning igjen i dag. Vi skal jo som kjent bare bo her ut januar. Nå tror jeg faktisk at det var noen interesserte, hope so, så slipper jeg flere visninger. Sånn pes, må liksom se litt ok ut her. Kjipt med fremmede folk som lusker rundt i huset når vi fortsatt bor her også. Men men, gikk da greit:)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits