Ake!!!

De siste dagene har gått med til en del aking. Det er sååå gøy for store og små. Legger ved bilder tatt på ulike dager den siste tiden. I morgen skal vi feire nyttårsaften hjemme hos søss Tonje m fam. Pinnekjøtt og kalkun, nam nam nam :D Blir som vanlig en rolig feiring på meg. Stikker nok hjemover så snart jentene blir trette. Sofa og bok blir det nok resten av kvelden. Nyttårsaften er enormt oppskrytt etter min mening, så akkurat det tar jeg med knusende ro da. Gleder meg til maten jeg :)) Talk later. Go'natt!

Tante Aina og Kamilla

Jul med din glede...

Her er noen bilder fra 1 juledag. Den ble også feiret hos morfar og bestemor. Tonje m fam og Aina m fam kom også, så det ble et lystig lag utover kvelden :) I går tok vi hurtigbåten hjem igjen. Var da deilig å komme hjem også. MEN, jeg er fortsatt superforkjøla og ikke nok med det; øyekatarr. Våknet i går og klarte nesten ikke å åpne ene øyet. Det renner og er rødt og irriterende. I dag var begge øynene sånn. Great! Ser helt psycho ut, holder meg innendørs for å si det sånn. Utrooolig irriterende og ubehagelig! Nå er jeg sååå lei av sykdom etc. Desember har vært veldig slitsom. Fra det ene til det andre. Jeg som bare bruker å bli småforkjøla. Jaja, snart er det nytt år og nye muligheter :)) Håper og tror at 2013 vil bli et suupert år!!! :D

Ayana i kjolen fra bestemor og morfar

Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Elissa i sin kjole fra bestemor og morfar

Naptime. Hardt med jul

Med søskenbarn Kamilla og Joakim

Home again!

Julaften del 2

Kjempekoselig julefeiring med nisse og mange pakker :)

Julekvelden

Smiiil

Snuppene

Bestemor og Elissa venter på julenissen

Nissen...hahaha.. Ligner litt på morfar igrunn ;)

Nissen får kos av bestemor. Elissa og Ayana var mer skeptiske..

Bestemor og Elissa åpner pakker

Julaften del 1

Bilder fra dagtid på julaften:)

Elissa åpner gaver fra smånissan tidlig på julaften

Fornøyd :)

Besøk til oldemor/bestemor på julaften

Åpner pakker

Lillejulaften!

Noen bilder fra lillejulaften. Må dele opp bilder fra jula litt. Blogg.no app klikker når jeg prøver å laste opp for mange bilder fra iphone. Har noen fra kameraet også som må komme i eget innlegg.

På tur til Fosen i jula :)

Morfar og Elissa pynter juletre

Elissa legger gavene under treet

Ayana koser med paps. Fortsatt litt syk.

Barna sover. Slapper av med vin :)

Pappa/morfar

Julaften!

Da er det endelig julaften :) Vi har vært på besøk til bestemor/oldemor på gamlehjemmet i dag. Ayana er fortsatt ikke helt i toppform så hun tar seg en dupp nå. Resten slapper av på gården til morfar og bestemor. I går pyntet morfar og Elissa juletreet. Elissa la alle pakkene under treet, så vi er klar for gaveåpning i dag. Håper alle sammen får ei flott julefeiring! God jul fra meg! :) Legger ved noen bilder, har tatt flere bilder med kameraet, men de får jeg laste opp senere. Her er iphone-bilder: nei, lurte dere.. Bilder kommer senere. Klikker bare når jeg prøver å laste opp bilder. Prøver igjen senere! Gooood juuul!!

Snart juuul :)

Jadda, da er det snart jul. Vi stikker til Fosen i morgen. Paps må hente oss siden vi fortsatt er billøs. Jeg er laangt ifra i toppform i dag. Halsen kjennes opphovnet ut, hoster og mistet stemmen nesten.. Og slapp og daff. NÅ er det nok altså, jeg som aldri bruker å bli syk.. Jeg har poppet esther c og vitaminer i hele dag, så satser på at det går over snart. Var en bitteliten tur på Brukbar i går. Møtte igjen mangle gamle kjente som jeg ikke har sett på leeenge. Var kjempekos det, men dro hjem tidlig, kjente fort at kroppen ikke var helt med. Senga fristet mer enn vin i går. Jeg er glad jeg kom meg ut en liten tur da hvertfall! Ayana begynner å bli i litt bedre form, er mer våken ( og dermed mer sutring nå enn tidligere denne uka), men hun er langt ifra sitt gode gamle jeg enda. Håper at hun også blir frisk til julaften hvertfall :) Nå har snuppisene lagt seg. Nå blir det sofasofasofasofa på meg. Endelig! Sofa uten mas:)) Er litt pes og være i dårlig form og samtidig være mamma, derfor er det digg at de har lagt seg nå. Håper på at vi alle er superfriske i morgen!! :D

Smilet er tilbake igjen hvertfall :)

Snuppa i bhg, stolt i kjolen hun fikk fra Camilla :)

Jeg drakk 2,5 glass av dette i går. Første gang EVER at jeg dro ifra vinglasset uten å drikke opp. Da kunne jeg jammen ikke vært helt i form nei..

Venter på bussen. Kjeder meg. Bildetid ;)

Elissa og jeg i dag. Kosikos

Torsdag!

Lille gull er fremdeles syk. Ligger som et slakt på sofaen. Vil ikke spise, vil ingenting stakkars, bare sove. Var hos legen med henne i går. Fikk antibiotika da hun har luftveisinfeksjon i tillegg til influensa. Så nå får vi håpe at hun blir bedre om noen dager hvertfall. Frisk og rask til jul er planen :) Elissa er heldigvis frisk da ( bank i bordet ), koser seg på bhg om dagene. Hun er så opptatt av mormor for tiden. I sommer så hun bilde av mormor og lurte på hvem det var. Forklarte at det er mormor som bor i himmelen. Maaange ganger siden den tid har hun nevnt mormor ut av det blå. I går sa hun at hun skulle besøke mormor i himmelen. Og pekte oppi lufta. Hadde det enda vært så enkelt... Tatt en snartur til himmelen på kaffebesøk til mormor, det hadde vært bra fint.... Skal prøve å finne frem gamle videoer av mormor/mamma så de får se henne. Skulle så gjerne hatt henne her så hun kunne sett barnebarna sine, selv om jeg er ganske sikker på at hun følger med på oss uansett...fra himmelen <3

Prøver tappert å smile da hun skjønner at jeg tar bilde av henne. Sååå fin og goooo'!!

Vanskelig å få tatt ordentlige bilder av Elissa i disse dager. Vil bare lage grimaser. Lille tullingen ;)

Lille sykingen min..

... Stakkars lille gullet mitt. Ayana har vært hjemme fra bhg idag. Feber, hoste, snørr og null energi. Det er bra mye sykdom med barnehagekids gitt!! Er det ikke det ene så er det det andre.. Nå ligger hun oppå meg og sover. Får hvertfall masse kos når de er febersyke da! Selv om jeg selvfølgelig hadde foretrukket jenta mi frisk og rask. Håper vi kommer gjennom alt av sykdom før jul slik at vi kan feire julen friske og raske alle mann. Julaften i år skal vi feire på Fosen. Turen går til Oksvoll til morfar og bestemor. 5 år siden vi har feiret med de nå, så det blir koselig. De siste 2 årene har vi feiret alene i Oslo og Lillestrøm. Har vært kjempekoselig det, men fant ut at det var greit med litt forandring i år:) Gleder oss til jul på landet! Tenkte bare å stikke innom å si hei hei. Alt bra bortsett fra lille pjuske tuppa mi. Elissa er i bhg, håper hun slipper unna influensaen! Krysser fingre og tær.

My baby right now.

Earlier today, sick little girl :(

Smiling full of fever and snot

This weekend. All smiles!

My beautiful princess in daycare :)

Helvetteshelg!

Huff huff huff, dette har vært litt av en helg. Slått ut av omgangssyken!! En etter en gitt. Det er så forferdelig å være syk og samtidig skal ta seg av englene sine. Heldigvis er det ikke ofte jeg er syk, men i helga var jeg slått ut. Jeg er faktisk ikke 100% enda heller. Spiste mitt første måltid siden fredag i sted og sliter litt med å holde det nede. Vil bare føle meg helt frisk og rask igjen! Det er når man blir skikkelig syk at man virkelig begynner å tenke over at uansett hva, helsa er viktigst!! Tar det litt for gitt innimellom, sykdommen bringer oss (hvertfall meg) litt tilbake på jorda og påminner meg at jeg langt ifra er uovervinnelig. Yesyes, ikke i bloggform for tiden. Tenkte bare å stikke innom med info om the fambam. I'll be back! :)

Heldigvis ble ikke de små i like ille form som mams :) De kastet opp noen ganger, but that's it. Værre med gamlemor sjøl!

Søta mi! <3

Meg før spyinga og kvalmen osv osv tok over hele meg! Husker hvor frisk og rask jeg følte meg her.Klar for trening og det som var.. Miss you healthy me!!

Hest og tannlege!

Elissa heter visst ikke Elissa i disse dager... "æ hete ikke Elissa æ hete Hest" er svaret jeg får når jeg sier Elissa. Har holdt på slik i flere dager nå. Haha, snedig skrue ;) I går hadde hun sin første tannlegetime ever. Siden vi ikke har bil som funker tok vi bussen til tannlegen, stas det! Hun var veldig optimistisk hele veien dit og da vi ventet på venteværelset. Hun skulle gape til tannlegen ja! Da vi kom inn til tannlegen derimot; not so much. Blånektet da tannlegedama ville se i munnen, hun skulle absolutt ikke åpne munnen nei. Hjalp ikke at jeg gapte til den store gullmedalje heller. Jaja, bedre lykke neste gang. Helt siden i går har hun sagt "ferdig med tannlegen". Jeg prøver å få henne til å forstå at hun er ferdig for denne gang, men at vi må tilbake igjen, ikke helt enig i det selv. Jaja, sånn går dagene her! Nå er det nok en gang snart helg gitt. Wæææ, tiden går så sykt fort! Håper dere alle får en finfin helg da! Blogges!

Buss til tannlegen er stas!

Spent før tannlegebesøket :)

Måtte plutselig sånn på do da vi var inne hos tannlegen..haha, alt for å komme seg ut av det rommet ;)

Sunshine

Model in the making ;)

Who can say no to this face??!

Lille tulling

Photosession

Onsdag!!

Guess what?! I går gikk bila VARM IGJEN!!! Oh my goodness er det mulig???!! Er så f-ings lei av den drittbila!! Så i dag ble det trilletur i vogn til bhg..i kulda.. Er såå kaldt ute, får jo frostskader av å bare se ut gjennom vinduet:/ Jaja, on a happier note, vi har varmeovn! ;) Så det er varmt og godt i leiligheten hvertfall. Og nå har det kommet opp juleduker også, kjempekoselig. Gleder meg til julematen jeg! Må si jeg ser fram til å sitte med et glass vin på lillejulaften, alt av gaver pakket og levert, alt er handlet inn etc. Stresset over og jula kan virkelig nytes. Det er digg det! Jau, nå skal jeg spise litt frokost kanskje, har ikke kommet så langt enda. Gullene koser seg i bhg og jeg får "kose" meg hjemme med jobbsøking, om det er noe å søke på i dag da.. Og sååå må jeg finne ut om jeg skal trene eller gå på butikken å kjøpe meg sjokolade isteden..haha.. Ett av livets mange vanskelige valg ;) Fin onsdag ønskes dere!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits