Romjul 2013

Denne romjula har vært ekstremt avslappende. Sååå deilig. Har lekt oss mye, spilt spill, spist masse, kost og nusset og enda mere kos dagen lang. Sett filmer, gått turer og hatt litt besøk innimellom. I morgen er det dessverre back to reality for min del. Fulldag på jobb i morgen og halv dag på nyttårsaften. Kjenner jeg ikke er helt klar for det egentlig, har lyst til å være hjemme og kose opp mine gull isteden. Men men, går nok greit når jeg først kommer meg dit tenker jeg. Er egentlig veldig klar for et nytt år med nye muligheter nå. Føler det er en fin mulighet til å starte med nye og bedre vaner og kvitte seg med uvaner ;) Håper alle nyter siste rest av julen. Denne julen har vært sååå avslappende og koselig og ungene har kost seg max. O'jul med din glede og velkommen 2014!

Julaften 2013

Da er julaften så og si over for denne gang. Hvertfall for trøttiser som meg. Det ble en veldig fin dag. Startet med julestrømper med gaver da vi sto opp i dag. Deretter var det kos og kake-baking før vi tok turen til kirkegården for å tenne lys på grava til mamma/mormor. Alle vi 4 søsknene var der pluss noen tantebarn/mine barn og 2 svogere. Åhhh, skulle så gjerne ha hatt mamma her!!! Har ikke ord for hvor mye jeg savner henne!! Savnet forsvinner aldri.. MEN, vi har kost oss masse idag. God mat ble det også, stappmett som alltid. Gaveåpning er alltid stas, og det var 2 fornøyde jenter som la seg for litt siden. De 2 snuppene er mine gaver i livet da, og hver gang jeg savner mamma'n min litt ekstra (som f.eks nå i jula), så er jeg ekstremt takknemlig for at jeg har 2 sånne fantastiske gull å klemme på!! Det kan man ikke ta for gitt!!! Jeg er egentlig klar for senga jeg nå, sliten etter en stressende desember måned. Vi har hvertfall kosa oss max idag, og jeg håper dere har gjort det samme. Nyt jula, sett pris på hverandre og aldri aldri ta tiden dere har med deres kjære for gitt!!! God Jul!!

Gaver i dag tidlig

Vi savner mamma/mormor/farmor/svigermor

Grøt med mandel til lunch

Elissa vant pakken

Venter på julemiddag

Pakker er gøy!

Peace at last!

DA har julefreden endelig senket seg. Gaver er pakket inn, maten er innkjøpt, ferdig på jobb, endelig tid til å puste ut :) Mye stress i førjulstiden, men sååå digg når man er ferdig :) Deilig med noen dager fri nå også! Slapper av med et glass vin i sofakroken nå, men vet ikke hvor lenge jeg klarer å være våken gitt.. Gleder oss masse til i morgen nå da. Vil ønske alle som leser dette en riktig god jul! Stor juleklem fra oss

Pepperkakehus-prosjekt gone bad... Funket ikke med verken lim eller tape!

Barnehagebilder!

Må nesten legge ut årets skrytebilder fra barnehagen også :)

O'jul med din glede...

..snart jul! Jeg gleder meg sånn til noen ekstra dager friiiiiiii!! Og ikke minst til å være ferdig med julegavestresset. Har fått unna noen gaver, resten skal jeg få unna ihelga. Dyrt med jul!! Ser egentlig fram til nytt år jeg nå. Nytt år, nye muligheter :) Men skal kose oss max i jula da, når stresset senker seg. Ellers går alt sånn passe. Mye sykdom, jeg har vært halvsyk i noen dager nå, kidsa har/er begge vært syke. Det startet i forrige uke, telefoner fra barnehagen og det har bare fortsatt denne uken også.. Nå blir det Jul i Svingen på TV, til stor stas for 2 troll. Elissa snakker bare om sol og syden..haha.. Tror hun har noen sterke California-gener.. "æ vil te syden mamma, te stranda" "æ vil ha sol mamma" "æ vil at snøen ska smelt og at vi kan bad mamma" er bare et fåtall av sitatene fra snuppa den siste tiden. I can't blame her!! Men det gledes til julaften da :)

Tester ut nye termoser :)

Elissa's mesterverk

På vei til julebord med jentene

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits