Julaften!

Løkk med juuuula! :) Må legge inn noen bilder fra julaften da. Hadde en koselig dag med sofa, teppe, godteri, askepott og alt som hører med. Ribbe med tilbehør til middag og mange pakker til de søteste søte på kvelden og multekrem og krumkaker til dessert :) Sååå mett og trøtt at jeg sovnet på sofa'n kl halv ti..haha.. Drakk nøyaktig 2 SLURKER vin..haha..sovnet da jeg hadde tid til å slappe av litt etter dagen.. Jaja, koselig kveld i alle fall og 2 fornøyde snupper!

Åpner smågaver rundt kl 06 på julaften...

Litt lenge å vente på middag og gaver..

Lillejulaften!

Tenk at det er lillejulaften idag da! Snufs at jeg sitter på jobb akkurat nå. Skulle gjerne hatt denne dagen til å kjøpe inn siste rest av mat og forskjellig som jeg mangler og vasket og ordnet litt hjemme. Må bruke ettermiddagen på det isteden da :( Gleder meg til jeg sitter med et glass vin og alt er klappet og klart ikveld jeg. Da blir det mAx chillaxin!! Julefreeed! Vi har pyntet til jul for lenge siden, ihelga pyntet vi juletreet, gavene er pakket inn, så sånn sett er jeg ganske i rute da. Snø er det også og det er så koselig. Måtte bare stikke innom en snartur nå. Håper det blir litt mer blogging på meg nå i jula. Ønsker alle en fantastisk jul!

Dentist, getting shots at the doctor, being a mom aint no joke!

Feiret lucia i bhg :)

"Mommy, I want summer" haha, me too!

Trying to get them to embrace the snow. :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits