Last post of the year?

Maybe so. Jeg er sååå klar for et nytt år med nye muligheter. Adios 2015, helloooo 2016!! 16 har alltid vært mitt lykketall, så året som kommer bare MÅ jo bli bra! Stakk bare sånn kjapt innom med bilder fra en av våre aketurer her om dagen. Utrolig flott vintervær, så deilig...og ikke minst vakkert!

Julaften!

Da er julaften over for denne gang gitt. Litt godt og litt trist. Dagen startet som alltid med åpning av gavene i julesokkene. Deretter forflyttet vi oss fra senga til stua, kos med TV og godteri. Til lunch hadde vi grøt med mandel. Elissa hadde fått mandelen 2 år på rad, så denne gang fikk "overraskende" nok Ayana mandelen (som egentlig var en pistasjenøtt siden jeg hadde glemt å kjøpe inn mandel). Ayana var storfornøyd. Gøy da! Middagen var god, så stappmett at vi ikke klarte dessert engang! Jentene ble såååå fornøyd med gavene, suksess :) Etter gavestyret ble det julefilm i sofa'n på alle 4. Utmattet hele gjengen. Rolig og fiiin julaften. En spesiell stemning på denne dagen, love it!! Ønsker alle en fortsatt god jul :)

Julesokker på julaften morgen

På vei til onkel Rune for å hente noen pakker fra Fosen

Mandel i grøten

Ayana fikk mandel'n i år

Meg i kjole. Ikke ofte! Jeg synes andre er fin med kjole, men jeg er og blir mest fornøyd med meg selv i jeans :)

Midt i gaveåpninga!

My little mermaid

Elissa's favorite shoes!! Christmas gift from my brother and family.

Snart jul! Halleluja!!

Hipp hurra! Snart er det juleferie, 2 dager med jobb igjen. Åhhh, så godt det skal bli med ei uke fri. Jeg må jobbe 30 og 31 desember da, men skal nyyyte ei uke julefri før den tid. Har handlet inn alt minus et par småting jeg fikser i dag. Gavene er klare, juletreet har vært pyntet i flere uker (haha) og juleroen kan bare senke seg. I dag skal vi en tur til tante Camilla, bytte gaver med henne. I går var vi til onkel Rune m/fam, byttet gaver med de. Tar livet ganske så med ro denne helga. Håndballfinale på TV blir det etter hvert også. Håper den blir like spennende som semi'n :) Ayana har feiret lucia og hatt nissefest på barnehagen siden sist. Legger ved noen bilder. Nå skal jeg kosemose mer med snuppene!

The mando selfie :)

video:video

Morfar's birthday today :)

Søndagskveld allerede??!!

Ikke lenge siden jeg jublet for fredag..vips så er det straks mandag igjen. Jeg gleder meg SÅNN til juleferie nå!! Dagene på jobb går sååå sakte i disse dager. V I L H A FERIE N Å!! Jeg tror jeg maser mer om jul enn kidsa i disse dager. Hatt ei fin helg som alltid. Var på Lekeland i dag. Nok en barnebursdag. Ayana var invitert denne gang. Det er bursdager HELE tiden! Koselig for barna da. Jeg stakk egentlig innom bare for å si hei nå. Hei!

Lekser tidligere i uka. Stress med lekser i den travle hverdagen. Skulle ønske de hadde leksetime på SFO eller noe...

Snapper på jobb...nedtelling som alltid..ut på luftetur for å våkne litt her..

Prinsesser

Always time for a selfie

Sliten etter 2 timer på Lekeland

Søteste søte!!

Hatt en finfin dag med mine søteste små snupper. My crew, my riders, my homegirls, my besties, my daughters, MY LIFE!! Såå deilig med helg, sove litt lenger, ta alt med ro, flytte oss fra senga til sofan etter hvert...ikke noe race mot klokka...takk Gud for helg!! Etter hvert dro vi på biblioteket en tur. Leverte tilbake en bok Elissa hadde lånt og lånte 2 nye. Var også pepperkakehus utstilling der hvor bl.a huset til barnehagen til Ayana også sto utstilt. Størst av alle. Koselig. Deretter kjørte vi en snartur til Tiller. Kjøpte gave til en venninne av Elissa, ny bursdag til uka. Fikk også en del gaveønsker fra snuppene som gleder seg til jul. Ikke vanskelig å kjøpe gaver til jenter i den alderen akkurat. De ønsker seg ALT! Ellers i dag har vi kost oss med taco og godis som seg hør og bør på en lørdag. Faktisk ikke noe krangling eller noe mellom snuppene i dag og dermed ingen nødvendighet med crazymom in the house heller. Dager som disse er de beste! Mye kos og lek, lesing av bøker, spising og avslapping. Kan ikke klage da!

Tiller, City'n!

Jeg har sagt opp jobben min!!!

Hjelp! Jeg sa opp jobben på mandag!! Har 3 mnds oppsigelsestid da. Det blir forandringer etter hvert nå, litt skummelt men også veldig spennende!! To be continued. God helg! :)

TGIF!!!

Nok en gang er fredagen her. I loooove it!! Også er det snart jul og hjemmet er juepyntet også, da er alt bare ekstra kos!! Lite bilder som vanlig på meg den siste tiden. Tok noen da vi var på basketballkamp forrige helg. Veldig viktig for barna at jeg tar bilder når de løper i halftime, så bilder av det legger jeg under her. 20 dager til julaften. Jeg har tatt meg fri på lillejulaften i år og gleder meg sånn til å ha ei uke fri snart. Håper folk nyter førjulstiden og ikke stresser for mye. Jeg har lagt lista lavt ifht meg selv og nyyter dagene mot jul. På lønningsdagen skal jeg kjøpe inn julegavene osv, 22 blir det innkjøp av mat/digg/vin etc, resten av tiden skal vi bare kose oss sammen. Litt pepperkakebaking osv tar vi etter hvert her også, det blir stas!

Mouth full of cupcake

Lagde pinnekjøtt på søndag. NAM!!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits