Romjul!

Verdens roligste jul. Vi har tatt livet med knusende ro denne jula. Var en tur på besøk til farmor/oldemor andre juledag, og i går var vi på familieselskap på Brekstad til tante Karin. Der var det en del slektninger vi ikke ser så ofte, så det var veldig trivelig. God mat og onkel Tore med sang og gitarspilling osv, og jentene fikk leke med andre kids. Ellers har det vært sofakos, mat og litt trening innimellom spisinga! Godt med kvalitetstid sammen da :)

Farmor/oldemor

Familieselskap til tante Karin

God Jul

Da er julaften plutselig over. Vi har ventet og ventet, jentene mer enn meg visstnok..haha, og vips så er dagen omme. Vi hadde en veldig koselig dag da. Våknet tidlig for å åpne julesokkene, det er alltid stas. Så Askepott osv på TV. Mandel (chillinøtt) i grøten....haha..glemmer alltid å kjøpe mandel så ungene vet at det blir en eller annen form for nøtt i grøten, men hvilken type varierer alltid. Elissa fikk den i år. Vi dro på julemiddag til Tonje m fam. Supergod mat og trivelig selskap. Nissen kom også :) Etter det dro vi hjem igjen og åpnet gaver her. Jentene ble veldig fornøyd og lekte med alt av leker til rundt kl 23. Da var mamma stuptrøtt, så vi gikk å la oss sammen alle 3. Rolig og fin feiring. I dag er nok en rolig dag. Har en plan om å se Warriors kamp ikveld, hipp hipp hurra! Ser fram til det! Håper alle har en fin jul!

Ayana møtte på nissen på Coop på lillejulaften og fikk hele 3 gaver :)

Åpning av julesokk-gaver

Askepott

Chillinøtt i grøten ;)

Vi ble sliiiiiten vi to!

Long time no see IGJEN

Var kanskje på tide med en snartur innom her med litt bilder da. Vi 3 er egentlig veldig klare for jul. Alt av gaver er innkjøpt og pakket inn og juletreet har vært pyntet siden begynnelsen av desember nå. Jentene har skikkelig nedtelling og vi gleder oss alle 3 til å sitte i nattisen på julaften og spise godteri og se Askepott. Tradisjoner :) Vi skal på middag til søss Tonje på julaften, ser fram til julematen!! Nam nam! Hadde pinnekjøtt til middag på lørdag, så vi har startet jula allerede egentlig. Sååå godt da! Håper alle har en flott førjulstid. Håper vi snakkes snart ;)

Grandma lagde luer og skjerf til jentene. Sååå søte da!

Elissa har begynt på skøyteskole

Elissa og Ayana tok flyet til/fra Oslo helt alene i november. Flinke jenter!

Kevin og Elissa lager pepperkaker hjemme hos tante Tonje

Nettopp vært i bursdag til ei venninne

I don't know what I did, but from the looks of it I did something wrong...haha

Mer pepperkakebaking

Lucia i bhg

Pizzadate while Elissa was at a birthday party

hits